Praktijkinformatie

Haayen & Habets Tandartsen in Zoetermeer verwelkomen u graag als nieuwe patientOnze moderne tandartsenpraktijk streeft naar kwalitatieve hoogwaardige zorg waarbij u als patiënt in alle opzichten centraal staat en u met een stralend en gezond gebit door het leven kunt gaan.

De tandartsenpraktijk is uitstekend bereikbaar en bevindt zich op de begane grond aan de Orfeoschouw in Zoetermeer.

De hoofdingang van onze praktijk bevindt zich aan de Aïdaschouw in Zoetermeer, het tweede kantoorgebouw vanaf de rotonde bij de Sniep.

U kunt bij ons 3 uur voor de deur parkeren met een blauwe parkeerschijf en 2 uur gratis op het dak van het ‘Woonhart’.

Uw nota

Het versturen van de rekeningen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Infomedics (Uwnota.nl).
Voor algemene vragen en informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepint (TIP). Het TIP is alleen telefonisch bereikbaar: 0900-202 5012 (€ 0,90 per gesprek).

Privacybeleid

Wij verwerken medische gegevens van onze patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In onze privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u hebt. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met mevrouw A.M. Habets via info@haayenhabets.nl.

Klachtenregeling

Bij klachten kunt u ons om een verhelderend gesprek vragen. Komen we er samen niet uit, dan kunt u contact opnemen met het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Levert dit ook geen bevredigende oplossing dan kunt u gebruik maken van de KNMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten.

Interessante links

Kwaliteitscertificaat Roozeboom kwaliteitmanagementsystemen NEN-EN-ISO 9001 (versie 2000).
Klanttevredenheidsonderzoek december 2018: beoordeling 8.7.
Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).
Lidmaatschap beroepsvereniging.
Haayen & Habets Tandartsen is een Erkend Leerbedrijf
Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden vakmensen op.